מאפה שוקולד פרווה של אדווה רויז

אין מוצרים בסל הקניות.

מאפה שוקולד פרווה של אדווה רויז

רכיבים

  • בצק העלים שלנו לאפייה ביתית
  • ממרח שוקולד פרווה
  • ביצה להברשה

אופן ההכנה

  • מפשירים את בצק העלים לילה במקרר.
  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • פותחים את בצק העלים לאורך ומורחים על חצי ממנו את הממרח, את החצי הריק מקפלים מעל החצי עם השוקולד.
  • מקמחים מעט ובעזרת גלגלת פיצה מייצרים רצועות בעובי של אצבע וחצי.
  • מסובבים את כל הרצועות בעזרת שתי ידיים כשכל יד מסובבת לכיוון שונה וצובטים לסגירה.
  • מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה במרווחים , מברישים בביצה טרופה, (אני פיזרתי גם סוכר גבישי, לא חייב) ואופים עד להשחמה , בערך 25-35 דק׳.

מכינים סירופ סוכר

  • בסיר מביאים לרתיחה 1/3 כוס סוכר ו-1/3 כוס מים,
  • כשהסוכר נמס מסירים מהאש ומעבירים את הסירופ לצנצנת.
  • מברישים על המאפה החם ומעל מפדרים באבקת סוכר.

תפריט נגישות