מאפה גבינות אישי של אדוה רויז

אין מוצרים בסל הקניות.

מאפה גבינות אישי של אדוה רויז

רכיבים

  • בצק עלים של קונדיטורית מרטין
  • רוטב ביאנקה (יש חלופה בהמשך המתכון)
  • 100 גרם גבינה מוצרלה מגורדת
  • 100 גרם גבינת פרמז׳ן מגורדת

אופן ההכנה

  • מפשירים את בצק העלים לפי ההוראות על גבי האריזה.
  • פותחים את הבצק וקורצים עיגולים בעזרת כוס/ רינג
  • מעבירים את עיגולי הבצק לתבנית שקעים (מאפינס) משומנת.
  • מעל שמים כף רוטב ביאנקה (לחילופין מערבבים בקערה 1/3 מיכל שמנת מתוקה עם 100 גרם גבינת שמנת)
  • מפזרים מוצרלה ופרמזן ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום עליון תחתון, 200 מעלות עד להשחמה (בערך 20 דקות).
  • מצננים מעט ומגישים.

תפריט נגישות