טארט בצל וגבינות

אין מוצרים בסל הקניות.

טארט בצל וגבינות

רכיבים

  • בצק עלים של קונדיטוריית מרטין
  • 3 כפות שמן זית
  • 20 גרם חמאה
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות טימין טרי
  • 8 בצלים סגולים בינוניים
  • 1 כף סוכר לבן
  • גרידה מחצי לימון
  • 2 כפות מייפל
  • חצי כפית תבלין פלפל צ׳ילי
  • גליל גבינת פרומעז

אופן ההכנה

  • מפשירים את בצק העלים לילה מראש במקרר.
  • בתבנית עגולה מניחים קוביות חמאה, מלח, פלפל גרוס, שמן זית, גרידת לימון וטימין.
  • חותכים את הבצלים לרבעים ומסדרים בתבנית.
  • חותכים עיגול כס״מ יותר מהתבנית עצמה ומניחים מעל הבצלים, דוחפים את קצוות הבצק שיעטפו את הבצלים היטב.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 40 דק׳.
  • מוציאים מהתנור ונותנים לטארט להתקרר לפחות כ-30 דק׳.
  • הופכים את הטארט שהבצלים פונים מעלה ומפזרים פרוסות גבינת פרומעז, טימין, מלח, פלפל צ׳ילי ומייפל.
  • מכניסים את הטארט להשחמה לתנור חם, 220 מעלות, למשך 5-10 דק׳.
  • מוציאים, מצננים מעט וזהו, הכינו את המזלגות!

תפריט נגישות