בורקס בשר ביתי

No products in the cart.

בורקס בשר ביתי

רכיבים

  • בצק עלים לאפייה ביתית של קונדיטוריית מרטין
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • בצל לבן גדול
  • צרור עלי תרד
  • 500 גר’ בשר טחון
  • מלח
  • פלפל
  • ראס אל חנות
  • ביצה
  • שומשום / קצח

 

אופן ההכנה

  • מפשירים את בצק העלים לילה במקרר,
  • מקפיצים קוביות בצל ופטריות בשמן זית עד להשחמה.
  • מוסיפים את עלי התרד הקצוצים וממשיכים להקפיץ.
  • כשעלי התרד מתרככים מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח, פלפל וראס אל חנות ומטגנים עד שהנוזלים מתאדים והבשר מקבל צבע שחום.
    מניחים את התערובת בצד להתקרר.
  • אחרי שהבשר התקרר חותכים את הבצק לריבועים או קורצים עיגולים,
  • מניחים כף גדושה של תערובת ומהדקים את הבצק מעל.
  • מורחים את הבורקסים בביצה טרופה ומפזרים שומשום או קצח.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהבורקסים מזהיבים.
  • מוציאים מהתנור וזוללים.

*מומלץ להגיש עם טחינה

תפריט נגישות